الأحد، 16 مارس 2014

تعلمى طريقة عمل الكبدة الأسكندرانى

الكبدة الاسكندرانى هي طيرقه سهله جدا  ومفيده لست البيت  هي اكله بيحبه المصرين  اكله شعبيه



المقادير:

1/2 كيلو كبدة (جاموسي)
4 ثمرات فلفل أخضر رومي متوسطة
6 فصوص ثوم كبيرة
م ك زيت ذرة
ملح وفلفل وبهارات
عصير بصل + عصير ليمونة + قليل من الخل

التحضير:
1- تقطع الكبدة مكعبات صغيرة.
2- يقطع الفلفل الأخضر مكعبات صغيرة.
3- يقطع الثوم شرائح صفيرة.
4- تتبل الكبدة في عصير البصل والليمون والخل لساعة تقريبا ثم تصفى.


ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق